Acoperirerea tatuajelor vechi sau refacerea lor 

      De multe ori cand intrebi acesti clienti unde si-au facut acest tatuaj raspunsul este mereu acelasi : ‘ la un prieten si eram ori prea tanar ori eram beat si la fel si tatuatorul ‘ . Aici intervine legatura nefasta lipsa de luciditate (alcool,drog) si imaturitate.

Cover up-ul este munca cea mai grea si ingrata a tatuajului dar foarte creativa . Dar cand ai rezultate , ca si artist tatuator esti foarte multumit , ca ai indreptat ceva .

Clientul ar vrea un tatuaj nou ,care si-l doreste peste cel vechi . Din pacate optiunile clientului , la un cover up , incep sa se limiteze functie de starea tatuajului . Daca este puternic colorat nu merge peste el decat tot un model plin de culoare care sa-l acopere si asa mai departe .Depinde foarte mult de starea lui ( de cat de sters este) de marime , culori si multe altele .
In general se aplica mai multe metode si vi le enumar pe cateva:

  Refacerea design-ului tatuajului vechi inbunatatindu-l si completandu-l daca acest lucru permite.

Acoperirea lui integrala cu un altul nou colorat care este mult mai mare decat cel vechi existent .

Restatuarea tatuajului exact peste liniile celui vechi pastrand tatuajul initial.Acest lucru se intampla cand tatuajul vechi a fost bine executat dar cu tus de foarte proasta calitate si merita refacut .

Apelarea la cateva sedinte de laser in cazul in care tatuajul este mai sters pentru a permite executia unui tatuaj nou care are un grad mare de delicatete.

Acest lucru implica o mare abnegatie a artistului tatuator de a-si imagina , in fiecare caz descris , ce anume sa-i sugereze clientului sa faca .

0 1.36 K